Ridder Personal Training

Ridder Personal Training

Goede training.
Ridder Personal trainer werkt alleen met gediplomeerde trainers.. Deze trainers zijn geselecteerd op hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van trainen, afvallen en well-being.

Voeding.
Voeding is belangrijk voor iedereen, maar sportbeoefenaars hebben vaak wat extra energie nodig. Die energie zit in koolhydraten, vetten en eiwitten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om voldoende vitaminen, mineralen en vezels binnen te krijgen. En om voldoende te drinken. Koolhydraten zitten bijvoorbeeld in aardappelen, volkorenbrood en pasta. Eiwitrijk voedsel is bijvoorbeeld kippenvlees.

Het is niet aan te raden om vlak voor het sporten een zware maaltijd naar binnen te werken. Je lichaam is dan veel te druk met het verwerken van het eten en daar lijdt de sportprestatie onder. Bovendien ervaren de meeste mensen sporten met een volle maag niet als prettig.

Een uitgebreide maaltijd kun je het best vier tot zes uur voor een wedstrijd of zware training nemen. Een lichtere maaltijd kan twee a drie uur voor het sporten. Een kleine (maar voedzame en gezonde) snack kun je tot een half uur voor het sporten eten.

Bij lange, intensieve inspanningen is het van belang om ook tijdens het sporten te eten. Er zijn speciale energierepen voor of je kunt een drankje nemen met veel suikers erin. Ook een banaan of volkorenbrood geven energie.

Als je erg veel en fanatiek sport kun je het best een voedingsdeskundige om advies vragen over goede en gezonde voeding.

Sportdrankjes.
Het is belangrijk om goed te drinken voor en na het sporten. Door de inspanning verliest het lichaam veel vocht dat moet worden aangevuld. Een tekort aan vocht zorgt ervoor dat de spieren minder goed functioneren. Twee uur voor het sporten is het goed om veel vocht op te nemen, tussen een halve en een hele liter bijvoorbeeld. Het best kun je water of een isotoon sportdrankje nemen (Isostar of AA Isotone bijvoorbeeld). Vlak voor het sporten kun je het best nog wat water drinken. Tijdens het sporten kun je het best water drinken. Behalve als je een extreme en langdurige inspanning moet leveren. Wielrenners en marathonlopers bijvoorbeeld hebben tijdens het sporten extra suikers nodig om geen ‘hongerklap’ te krijgen. Vaak zie je dat wielrenners tijdens een rit cola drinken, omdat daar veel suikers in zitten. Maar ook speciale sportdrankjes zoals Extran Energy, AA High Energy en Dextro Energy leveren extra energie.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedesportschool.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ridder Personal Training
Groote Peel 64
1112KH Diemen

+31 (0)6 53555204

Links

Website
-

Deel deze pagina

Ridder+Personal+Training img