Judo Sportschool Poelstra

Judo Sportschool Poelstra

Als regionaal werkende sportschool onder leiding van Dries en John Poelstra zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in de prachtige judosport. Poelstra biedt voor jong en oud een compleet en volledig judoprogramma. Dit kan bij ons zowel recreatief als in wedstrijdverband geleerd en beoefend worden. Bovendien werken wij op verschillende plaatsen in Friesland: Stiens, Sint Annaparochie, Sneek, Menaldum en Oosthem.

Deskundig
Uiteraard werkt Poelstra met professionals. Onze leraren zijn gediplomeerd en deskundig. Daarnaast is sportschool Poelstra lid van de Judo Bond Nederland en - om het niveau van het Friese judo naar een hoger niveau te tillen- sinds kort samenwerkend met de stichting Judo A-zeven. Deze samenwerking bestaat onder andere uit gezamenlijke trainingen in Drachten en Sneek.

Meer dan sport alleen!
Bij Poelstra staat plezier in de sport voorop: dit betekent dat wij alle leerlingen op een leuke, ontspannen èn spannende wijze thuismaken in deze sport. Als je vervolgens zo enthousiast bent geworden dat je verder wilt als wedstrijdjudoka, dan kun je op een intensieve wedstrijdbegeleiding van onze kant rekenen. Wij zijn altijd vertegen-woordigd met onze leerlingen bij de diverse toernooien. Ook stimuleren wij als sportschool deelname aan en betrokkenheid bij diverse judoactiviteiten zoals jeugdweekenden en het bezoeken van grote judo-evenementen.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedesportschool.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Judo Sportschool Poelstra
Jan de Haanstraat 1
8801VE Franeker

+31 (0)517 391064

Deel deze pagina

Judo+Sportschool+Poelstra img