Actief en Gezond

Geopend tot 22.00

sportscholen - Actief en Gezond - kaartoverzicht

Actief en Gezond

Actief en Gezond is een fitnesscentrum waar men in een ontspannen en veilige omgeving kan werken aan het ontwikkelen van lichaam én geest!

De visie van Actief en Gezond bestaat uit de volgende onderwerpen:

• Sporten met blessures/lichamelijke klachten.
• Sporten ondanks schaamte of angst.
• Sporten in een prettige omgeving.
• Persoonlijke aandacht.

Wij raden u aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek met een van onze medewerkers. Zo kan er aan de hand van het fitnessdoel en/of eventuele lichamelijke klachten een juiste keuze qua abonnementsvorm gemaakt worden.

Hieronder een overzicht van onze abonnementsvormen:

• Vast abonnement.
• Los abonnement.
• Persoonlijke training.

U kunt vanzelfsprekend ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden bij Actief & Gezond.

Voedingstest.

Ben je bezig met je gezondheid en op zoek naar een test die de behoeftes rondom jouw gezondheid in kaart brengt? Dan is de Flinndal voedingstest wat voor jou.
Met de Flinndal voedingstest bepaal je binnen 2 minuten wat voor jou een goede aanvulling op je gezondheid is. De test bestaat uit vragen over eetgewoontes en levensstijl. Na het invullen van de test krijg je een advies over hoe je jouw huidige voeding het beste kunt aanvullen.
Voorafgaand aan het zelfstandig fitnessen biedt Actief & Gezond drie individuele begeleidingen van max. 1,5 uur.

De eerste begeleiding begint met een kort gesprek met de fitnessinstructeur waarin zo nodig verder ingegaan wordt op de informatie uit het intakegesprek (eventuele blessures of andere ongemakken en het persoonlijke doel van de sporter). Aan de hand van dit gesprek stelt de fitness instructeur een persoonlijk trainingsschema op, waarna meteen begonnen kan worden met de toestellen.
In de vervolggesprekken (tweede en derde begeleiding) wordt verder gegaan met het schema en na de derde begeleiding kan er zelfstandig getraind worden.

De fitnessinstructeur blijft echter ook na deze eerste drie begeleidingen altijd aanspreekbaar voor tussentijdse vragen over het trainingsschema zonder extra kosten aan te passen.

Openingstijden

Open
Sluit om 22.00
maandag9.00 - 22.00
dinsdag9.00 - 22.00
woensdag9.00 - 22.00
donderdag9.00 - 22.00
vrijdag9.00 - 22.00
zaterdag9.00 - 14.30
zondag10.00 - 14.30

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedesportschool.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Actief en Gezond
Zweilandlaan 4
2334CS Leiden

+31 (0)71 5176204

Deel deze pagina

Actief+en+Gezond img